Στο Φεστιβάλ του εναλλακτικού εργαστηρίου της Κέρκυρας η Μ. Φύσσα: «Προσβολή η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου»

Η Μάγδα Φύσσα ήταν ομιλήτρια στην δεύτερη ημέρα του 12ου Φεστιβάλ αλληλεγγύης, που διοργάνωσε το Εναλλακτικό Πολιτιστικό εργαστήρι.

Η κα Φύσσα μίλησε για τη δικαιοσύνη και τον αντιφασισμό αναφερόμενη στη μάχη για τη δικαίωση του Παύλου, αλλά και των άλλων θυμάτων της Χρυσής Αυγής.

Η Μάγδα Φύσσα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αποφυλάκιση του Ν. Μιχαλολιάκου, χαρακτηρίζοντας την «προσβολή», καθώς όπως είπε, «πολύ δύσκολα μπορεί να πιστέψει κάποιος ότι μετά από 40 χρόνια παρακρατικής δράσης ο Μιχαλολιάκος θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του στο σπίτι του, αμετανόητος. Το κράτος με αυτό τον τρόπο υπονομεύει κάθε προσπάθεια μας να σταθούμε απέναντι στους φασίστες και ευνοεί τους κρατούμενους Χρυσαυγίτες με προνόμια που άλλοι κρατούμενοι μάταια διεκδικούν. Παράλληλα κάθε προσπάθεια του πολιτικού συστήματος να αποκλείσει την είσοδο ναζιστών στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι σπασμωδική. Εμείς όμως θα συνεχίζουμε να στηλιτεύουμε την σχέση κράτους και ακροδεξιάς και θα είμαστε απέναντι τους να παλέψουμε  μέσα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες για την επικύρωση της καταδίκης της Χρυσής Αυγής και ελπίζουμε πολύ σύντομα και του ίδιου του φασισμού».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος