Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας ξεκινά το νέο κύκλο σεμιναρίων της με τον βραβευμένο chef Γεώργιο Στυλιανουδάκη σε ένα διήμερο σεμινάριο με θέμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ KOYZINA ME ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 23-24/01/2019, στο Starz Hall στην θέση Σκάφωνα-Πέλεκα.
Όπως εξήγησε μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας Σπύρος Βουλισμάς, εκεί, θα αναλυθούν παραδοσιακές τεχνικές, νέες μαγειρικές τεχνικές και θα εξηγηθεί πως διαμορφώνεται η αυριανή Ελληνική παράδοση. Ο κος Στυλιανουδάκης έχει εργαστεί πολύ για τη σημασία των γευστικών συνδυασμών στην Ελληνική κουζίνα καθώς και την αξία της ντόπιας κουζίνας. Οι εκπαιδευόμενοι θα καταλήξουν στη διαμόρφωση ενός μενού με Ελληνική ταυτότητα. Όπως εξηγεί ο κος Βουλισμάς ήδη υπάρχει μεγάλη συμμετοχή όπως κάθε φορά που η Λέσχη Αρχιμαγείρων διοργανώνει σεμινάριο. Οι εγγραφές άρχισαν ήδη από χθες 8 Ιανουαρίου και θα συνεχίζονται κάθε μέρα – εκτός Κυριακής – έως την Τρίτη 22/01/2019 από τις 10:00 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι, στα γραφεία της Λέσχης. Ακούμε τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Σπύρο Βουλισμά.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος