Σε πλύση πεζοδρομίων, κοινόχρηστων χώρων και κεντρικών δρόμων της πόλης προχώρησαν τη νύχτα, συνεργεία της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και συγκεκριμένα στην πλατεία Σαρόκου, τα πεζοδρόμια στην Ευγενίου Βουλγάρεως μέχρι την Πλατεία.
Ο καθαρισμός της πόλης που περιλαμβάνει το πλύσιμο δρόμων, τον καθαρισμό των πεζοδρομίων με βούρτσες και πιεστικά μηχανήματα και τον γενικότερο ευπρεπισμό του δημόσιου χώρου, έχει προγραμματιστεί πλέον σε τακτική βάση και ακολουθείται από τον Δήμο στο πλαίσιο της διαφορετικής διαχείρισης της καθαριότητας τα τελευταία χρόνια.
Σημειώνεται ότι η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου έχει προχωρήσει στην τοποθέτηση φυσικών εχθρών (πασχαλίτσες), για την αντιμετώπιση της μελίγκρας, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή, δημιουργεί μια πολύ άσχημη εικόνα στα πεζοδρόμια και τους δρόμους της πόλης.
«Οι επιχειρήσεις καθαριότητας στην πόλη μας αλλά και στις Δημοτικές μας Ενότητες, αποτελούν πλέον μέρος του τακτικού προγραμματισμού του Δήμου μας», επισημαίνει με σχετική δήλωση της η δήμαρχος Μ. Υδραίου, η οποία κάνει έκκληση στις επιχειρήσεις να κρατούν καθαρό και ευπρεπή το χώρο που χρησιμοποιούν .
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος