Κέρκυρα – Σ. Γκίκας: Λύση στο θέμα συμβάσεων των καθαριστριών του νοσοκομείου

Λύση στο θέμα της παράτασης των συμβάσεων των καθαριστριών του νοσοκομείου θα δοθεί μέσα από το νομοσχέδιο που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, δηλώνει ο Βουλευτής Στέφανος Γκίκας με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σημειώνουμε ότι οι συμβάσεις των καθαριστριών λήγουν στις 30 Ιουνίου και χθες απορρίφθηκε από το πρωτοδικείο της Κέρκυρας το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής επί της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων και η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε για τις 20η Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον βουλευτή με το άρθρο 10 του νομοσχέδιου που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, παρατείνονται μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2022 οι συμβάσεις ΙΔΟΧ του προσωπικού φύλαξης, σίτισης και καθαριότητας, της ΚΥ και των εποπτευομένων φορέων του Υπουργείου Υγείας, άρα και το αντίστοιχο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Από την πλευρά τους οι καθαρίστριες δέχονται θετικά αυτήν την προοπτική, δηλώνουν αισιόδοξες, αλλά την ίδια στιγμή θεωρούν ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο ν/σ απαιτεί να ληφθούν αποφάσεις από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος