Κέρκυρα: Πλημμυρισμένα υπόγεια στις εργατικές κατοικίες – Κακοτεχνίες καταγγέλλουν οι κάτοικοι

Πλημμυρισμένα είναι τα υπόγεια τουλάχιστον 100 σπιτιών στο συγκρότημά των εργατικών κατοικιών στον Άγιο Ιωάννη που πρόσφατα παραδόθηκαν από τον υπουργό εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη και το διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

Κέρκυρα: Πλημμυρισμένα υπόγεια στις εργατικές κατοικίες – Κακοτεχνίες καταγγέλλουν οι κάτοικοιΟι κάτοικοι ,όπως αναφέρουν, είχαν από την πρώτη στιγμή εντοπίσει τις κακοτεχνίες που υπήρχαν σε πολλά σπίτια και είχαν ενημερώσει τον εργολάβο χωρίς, όμως να υπάρξει κάποια παρέμβαση. Η απάντηση που δόθηκε είναι ότι δεν μπορεί να μπει αντλία για να απομακρύνει τα νερά, καθώς δεν υπάρχει κοινόχρηστο ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης οι κάτοικοι επισημαίνουν ότι μέσα στα πλημμυρισμένα υπόγεια δεν μπορούν να τοποθετήσουν τους λέβητες για να λειτουργήσει το σύστημα θέρμανσης το χειμώνα. Παράλληλα  νερά τρέχουν ακόμα και από τις  σκεπές και «γλύφουν» τους τοίχους στο εσωτερικό των σπιτιών.

Κέρκυρα: Πλημμυρισμένα υπόγεια στις εργατικές κατοικίες – Κακοτεχνίες καταγγέλλουν οι κάτοικοιΟι οικιστές έχουν ήδη δαπανήσει αρκετά χρήματα μέσα στα σπίτια τους προκειμένου να αποκαταστήσουν τις όποιες κακοτεχνίες εντοπίζουν κάθε φορά, σε παράθυρα αλλά και σε ντουλάπια, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν «φουσκώσει» από την υγρασία. Μιλώντας στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος των κατοίκων Σοφία Μεγαλογέννη είπε ότι έχουν απευθυνθεί και στον κυβερνητικό βουλευτή Στ. Γκίκα, ο οποίος αναμένεται να επισκεφθεί τις εργατικές κατοικίες εντός της εβδομάδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος