Κέρκυρα: Πέμπτη παραίτηση γιατρού από το νοσοκομείο – Στο νησί η Μ. Γκάγκα την Πέμπτη

Συνεχίζονται οι παραιτήσεις γιατρών τον τελεταίο μήνα από το νοσοκομείο της Κέρκυρας. Χθες είχαμε την 5η κατά σειρά παραίτηση αυτή της ακτινολόγου Χριστίνας Πουλή.
Έχουν προηγηθεί οι παραιτήσεις των παθολόγων Κλ. Μανάτου και Χρ. Τσίτου, του καρδιολόγου/διευθυντή κ. Καρδάμη και του καρδιολόγου κ. Κοτινά. Παράλληλα, συνεχίζονται οι διακομιδές ασθενών σε άλλα νοσοκομεία των γειτονικών περιοχών με αμείωτους ρυθμούς. Σταθερά το ΕΚΑΒ και το πλωτό ασθενοφόρο του λιμενικού μεταφέρουν δύο ή τρεις ασθενείς την ημέρα και κάθε μέρα.

Σε αυτές τις συνθήκες αναμένεται με ενδιαφέρον η επίσκεψη της Μ. Γκάγκα, αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, το πρόγραμμα της οποίας ανακοινώθηκε. Σύμφωνα με αυτό η κα Γκάγκα απο τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι θα έχει συναντήσεις με τη διοίκηση και τα σωματεία εργαζομένων στο νοσοκομείο καθώς και με τη διοίκηση του Ιατρικού συλλόγου.

Στις 12.30 αναμένεται να κάνει δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Στη συνέχεια 13.30 θα έχει συνάντηση με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα. Το απόγευμα στις 18.30 συνάντηση με τον Μητροπολίτη και στις 19.00 με τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας. Στις 19.30 συνάντηση με τα μέλη της ΔΕΕΠ της ΝΔ.

Την επόμενη μέρα η Μ. Γκάγκα θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των τελετών της 28ης Οκτωβρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος