Κέρκυρα: Οξεία κριτική της ΑΝΑΣΑ στην Περιφερειακή Αρχή για το γήπεδο του Κοντοκαλίου

Τη διάλυση της σύμβασης με τον εργολάβο για το γήπεδο Κοντοκαλίου καταγγέλλει μέσα από την ερώτηση που καταθέτει προς την Περιφερειακή αρχή η παράταξη ΑΝΑΣΑ.Η ΑΝΑΣΑ παραθέτει κατάλογο των αθλητικών έργων που είχαν χρηματοδοτηθεί από την περιφερειακή αρχή της ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ στον τελευταίο χρόνο της θητείας της. Πρόκειται για έργα χρηματοδοτημένα με 6.245.000 ευρώ, με προγραμματικές συμβάσεις με τους δήμους, έτοιμα δηλ. για δημοπράτηση και υλοποίηση.

Υπογραμμίζει δε ότι τέσσερα χρόνια μετά η πρόοδος είναι μηδαμινή και αντίθετα μεγαλώνει συνεχώς ο κατάλογος των αποτυχιών.
“Έτσι μετά την περίπτωση της Αχαράβης και του γηπέδου του Θιναλιακού που χρειάστηκαν κινητοποιήσεις των κατοίκων και της δημοτικής αρχής Βόρειας Κέρκυρας για να προχωρήσει και μάλιστα όχι από την ΠΙΝ αλλά από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, τώρα σειρά έχει το γήπεδο του Κοντοκαλίου, όπου πριν λίγες εβδομάδες διαλύθηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο (ΑΔΑ 6Γ397ΛΕ-ΧΙΖ)/14.12.2022”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μέσα από το ιστορικό του έργου, όπως το παραθέτει η ΑΝΑΣΑ στην ανακοίνωση της, σχετικά με το έργο: “Αντικατάσταση χλοοτάπητα γηπέδου Κοντοκαλίου”, κατηγορεί “την περιφερειακή αρχή Κράτσα-Τσαγκαροπούλου παρέλαβε ένα έργο με έτοιμη μελέτη και χρηματοδότηση, χρειάστηκε 34 μήνες για να βρει ανάδοχο, με τον οποίο μέσα σε έξι μήνες διακόπτει την συνεργασία. Αδιαφορία, Ανικανότητα, Αναποτελεσματικότητα (ΑΑΑ) το σήμα κατατεθέν της περιφερειακής αρχής Κράτσα-Τσαγκαροπούλου σφραγίζει και τα αθλητικά έργα που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος και περισσότερο η νεολαία”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος