Κέρκυρα: Οι τουριστικοί φορείς καλούν σε σύσκεψη για το νερό

Έκδηλη είναι η ανησυχία των τοπικών παραγόντων για το θέμα του νερού, στο οποίο, όπως επισημαίνουν, ακόμα δεν έχει δοθεί ούτε βραχυπρόθεσμη ούτε μακροπρόθεσμη λύση παρότι απομένουν 2,5 μήνες ως την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Όπως επισημαίνουν, τα δύο εκατ. ευρώ που υποσχέθηκε η κυβέρνηση πρόσφατα δεν έχουν έρθει ακόμη, ενώ συλλογικές και οριστικές αποφάσεις για τη μακροπρόθεσμη λύση δεν έχουν ληφθεί.

Για το λόγο αυτό το θέμα του νερού θα απασχολήσει τους τοπικούς φορείς τη Δευτέρα τόσο στις συνεδριάσεις λογοδοσίας του Περιφερειακού και Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας όσο και σε σύσκεψη που συγκαλούν οι τουριστικοί και εμπορικοί φορείς.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων Δημήτρης Διαβάτης, οι τουριστικοί φορείς έχουν προσκαλέσει σε σύσκεψη τη Δευτέρα στο γραφείο του περιφερειάρχη όλους τους δημάρχους, προκειμένου να ενημερώσουν για τις συγκεκριμένες κινήσεις και λύσεις που προωθούν για το θέμα της λειψυδρίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος