Κέρκυρα: Οι Σ. Γκίκας και Α. Αυλωνίτης για τη Σύνοδο Κορυφής

“Σε σκληρότερη φρασεολογία αλλά αναβολή των κυρώσεων για τη Σύνοδο του Μαρτίου κατέληξαν χθες οι ηγέτες των 27 κρατών-μελών της ΕΕ.”
Την απόφαση αυτή σχολιάζουν μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ οι βουλευτές Στέφανος Γκίκας και Αλέκος Αυλωνίτης.
Ο κος Γκίκας τονίζει, ότι “τα συμφέροντα των εθνικών κρατών κυριάρχησαν σε βάρος των ευρωπαϊκών συμφερόντων πράγμα που θα στοιχίσει στην ενότητα και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.”

Ευθύνες στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής Αλέκος Αυλωνίτης υπογραμμίζει, ότι “η ΝΔ είχε διαφορετική συμπεριφορά όταν ήταν στην αντιπολίτευση και σήμερα δεν έχει κατοχυρώσει κανένα θετικό βήμα στα Ελληνοτουρκικά.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος