Κέρκυρα: Ο Χ. Μωραίτης εξελέγη συντονιστής της Περιφερειακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ

Ομόφωνα εξελέγη ο Χρήστος Μωραΐτης, συντονιστής στη Νέα Περιφερειακή Επιτροπή Ιονίων Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε για πρώτη φορά χθες με τη νέα σύνθεση της. 

Ο κος Μωραΐτης προέρχεται από την Νομαρχιακή Οργάνωση Κέρκυρας. Αναπληρωτής Συντονιστής ορίστηκε ο Χρήστος Γληγόρης , πρ. δημοτικός σύμβουλος και πρ. Συντονιστής Λευκάδας.

Την Π.Ε Ιονίων συγκροτούν επίσης ως αιρετά μέλη οι Θανάσης Μαρτίνος, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, Γεράσιμος Παπαδάτος, Συντονιστής Κεφαλονιάς – Ιθάκης και Παναγιώτης Λίβος από την Νομαρχιακή Οργάνωση Ζακύνθου.

Στην Π. Ε συμμετέχουν επίσης αυτοδίκαια οι Δήμαρχοι και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι βουλευτές των Ιονίων, οι συντονιστές/τριες των Οργανώσεων και οι αναπληρωτές/τριες.  

Η Επιτροπή θα συνεδριάσει ξανά μέσα στο Γενάρη σε πλήρη σύνθεση για τον προγραμματισμό των δράσεών της το επόμενο διάστημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος