Κέρκυρα: Ο Ρόταρυ βράβευσε τους αξιωματικούς της Π.Υ.

Επίσημη εκδήλωση για την βράβευση των αφανών ηρώων του Πυροσβεστικού σώματος διοργάνωσε στο χώρο του εντευκτηρίου της Αναγνωστικής Εταιρίας ο Ροταριανός Όμιλος Κερκύρας. Ο όμιλος υποδέχθηκε και βράβευσε την Ηγεσία και κατ’ επέκταση κάθε μέλος των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νησιού δίνοντας στα μέλη του την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα πλέον επίσημα χείλη για τις στρατηγικές διαχείρισης κρίσεων και καταστροφών.

Προσκεκλημένοι του Ομίλου ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Κερκύρας πύραρχος Νικόλαος Κολοβός, ο Διοικητής του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού επιπυραγός Νικόλαος Αυλωνίτης, ο επικεφαλής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θιναλίων ανθυποπυραγός Γεράσιμος Αυλωνίτης και ο επικεφαλής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργυράδων ανθυποπυραγός Ανδρέας Γιαννούλης.

Κέρκυρα: Ο Ρόταρυ βράβευσε τους αξιωματικούς της Π.Υ.

Ο Διοικητής Ν. Κολοβός αναφέρθηκε στις στρατηγικές του Πυροσβεστικού Σώματος επισημαίνοντας τα λάθη που συνήθως γίνονται από το γενικό πληθυσμό σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών και απάντησε σε απορίες και ερωτήματα του ακροατηρίου.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Απόστολος Κοντογιάννης επέδωσε στη συνέχεια  τιμητικά  διπλώματα και το λαβαράκι του Ομίλου στους παρόντες αξιωματικούς, τονίζοντας ότι το  αίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης και της ετοιμότητας των μελών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Κέρκυρα: Ο Ρόταρυ βράβευσε τους αξιωματικούς της Π.Υ.Κέρκυρα: Ο Ρόταρυ βράβευσε τους αξιωματικούς της Π.Υ.Κέρκυρα: Ο Ρόταρυ βράβευσε τους αξιωματικούς της Π.Υ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος