Κέρκυρα: Νέους προορισμούς ανακοίνωσαν οι αεροπορικές εταιρείες για το ’22

Στις 27 Μαρτίου ξεκινάει η τουριστική σεζόν στην Κέρκυρα σύμφωνα με τον προγραμματισμό των πτήσεων εξωτερικού των αεροπορικών εταιρειών. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν τα πρώτα νέα δρομολόγια και οι προορισμοί που θα συνδέσουν την Κέρκυρα το καλοκαίρι του 2022.

Συγκεκριμένα επαναδραστηριοποιείται η Norwegian, που τα προηγούμενα χρόνια είχε διακόψει τη σύνδεση, κυρίως λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τις παραλαβές των B737 Max. Στο πρόγραμμά που έχει ανακοινωθεί και αφορά την χρονική περίοδο από Ιούνιο έως και τέλος Αυγούστου, θα συνδέει την Κέρκυρα με το Ελσίνκι (Φινλανδία), την Κοπεγχάγη (Δανία) και το Οσλο ( Νορβηγία). Επίσης, η Ryanair προσθέτει δρομολόγια και από το Κίεβο (Ουκρανία), τη Στοκχόλμη (Σουηδία) και το Ζάγκρεμπ (Κροατία). Οι δύο τελευταίοι προορισμοί θα αποτελέσουν τις νέες βάσεις της εταιρείας για την ερχόμενη σαιζόν και έτσι προστέθηκε και η Κέρκυρα, ανάμεσα στους δεκάδες προορισμούς που θα εξυπηρετούνται. Τα νέα δρομολόγια της Ryanair θα διαρκέσουν από αρχές Ιουνίου έως τέλη Σεπτέμβρη.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στην ΥΠΑ Δημήτρης Ρούσος στην ΕΡΤ Κέρκυρας, εκτός απροόπτου αναμένονται, έως την έναρξη της τουριστικής περιόδου ανακοινώσεις των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους για δρομολόγια προς νέους προορισμούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος