Κέρκυρα: Ναυάγησαν οι επαφές της NCH Capital με ομάδα επενδυτών- Προχωράει το project

Οι συζητήσεις της εταιρείας NCH Capital με προσωπικότητες διεθνούς βεληνεκούς, όπως ο Νατ Ρόθτσαϊλντ, της ομώνυμης οικογένειας τραπεζιτών, ο Ρομπ Λούκας, διευθύνων εταίρος της CVC Partners, αλλά και ο Χένρι Χόλντερμαν, επικεφαλής της Reggeborgh Invest, που έχει πλέον τον έλεγχο του ομίλου Ελλάκτωρ, υπήρξε  ένας από τους λόγους που καθυστέρησαν την επένδυση Kassiopi Project στον Ερημίτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής (29/10).

Μάλιστα φιλοξενείται και δήλωση του Α. Σάντη, διευθύνοντος συμβούλου Δ. Βαλκανίων, Ελλάδος και Κύπρου της NCH Capital όπου αναφέρει τα εξής: «Στην NCH Capital δεν είμαστε δογματικοί. Άλλωστε λογοδοτούμε στους επενδυτές και στους μετόχους μας. Έτσι, το προηγούμενο διάστημα έγιναν συζητήσεις για το ενδεχόμενο πώλησης του έργου από την NCH Capital ή συμμετοχής των επιχειρηματιών αυτών σε αυτήν, ενδεχομένως διαφοροποιώντας και τον χαρακτήρα της, αξιοποιώντας π.χ. μικρότερο τμήμα της έκτασης ή περιορίζοντας τη δόμηση”. Ωστόσο, τελικά οι διαπραγματεύσεις αυτές δεν ευοδώθηκαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα και πλέον η NCH Capital θα προχωρήσει αυτόνομα στην υλοποίηση της επένδυσης, με δεδομένο ότι έχουν εξασφαλιστεί οι απαιτούμενες άδειες και δεν υπάρχει κάποιο άλλο εμπόδιο”.

Να θυμίσουμε ότι η ΕΡΤ Κέρκυρας είχε από τις 21.6.2022 αναφερθεί με σχετικό δημοσίευμα στις επαφές της εταιρείας με ομάδα ξένων επενδυτών με αντικείμενο την πώληση του Ερημίτη, ενώ τότε υπήρξε ανακοίνωση διάψευσης από πλευράς της εταιρείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος