Κέρκυρα: Μήνυμα ενότητας στις εκλογές και στήριξη σε Κράτσα από τον Κ. Μητσοτάκη

Μήνυμα ενότητας αλλά και στήριξης της υποψήφιας περιφερειάρχη του κόμματος Ρόδης Κράτσα, μετέφερε στην Κέρκυρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο του νησιού, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και των ευρωεκλογών.

Κέρκυρα: Μήνυμα ενότητας στις εκλογές και στήριξη σε Κράτσα από τον Κ. Μητσοτάκη Κέρκυρα: Μήνυμα ενότητας στις εκλογές και στήριξη σε Κράτσα από τον Κ. Μητσοτάκη Κέρκυρα: Μήνυμα ενότητας στις εκλογές και στήριξη σε Κράτσα από τον Κ. Μητσοτάκη Κέρκυρα: Μήνυμα ενότητας στις εκλογές και στήριξη σε Κράτσα από τον Κ. Μητσοτάκη

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε εκτενώς με θερμά λόγια στην υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα, εκθειάζοντας την παρουσία της στην Ευρωβουλή ενώ τόνισε πως το κόμμα θα πρέπει να είναι ενωμένο στην προσπάθεια που κάνει για να αποτελέσει παρελθόν τόσο η κεν τρική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με ένα ξεκάθαρο και συντριπτικό μήνυμα στις ευρωεκλογές, όσο και στους Δήμους και την Περιφέρεια. Αναφερόμενος στο προεκλογικό σύνθημα του 2014 για τρεις κάλπες, μία ψήφος υπενθύμισε ότι στα Ιόνια η Ν.Δ. κατόρθωσε να διατηρήσει μόνο την έδρα της Λευκάδας αλλά και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέκτησε την Περιφέρεια αλλά και το Δήμο Κέρκυρας, με καταστροφικά αποτελέσματα τα τελευταία πέντε χρόνια και πλήρη απουσία οποιουδήποτε αποτελέσματος ή ανάπτυξης στην περιοχή μας.
Πάντως, τόσο από τον κ. Μητσοτάκη όσο και από το Λ. Αυγενάκη, γραμματέα του κόμματος, δεν έγινε καμία αναφορά σε στήριξη στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση παρά τη στήριξη που είχε παράσχει με επιστολή του προ μερικών εβδομάδων ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης στη Μερόπη Υδραίου, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της οργάνωσης.
Στην εκδήλωση του Σαββάτου, εκτενή ομιλία πραγματοποίησε πριν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ρόδη Κράτσα, η οποία εξαπέλυσε επίθεση κατά του νυν Περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου κατηγορώντας τον για ανυπαρξία έργων και αποτυχημένη θητεία η οποία έφερε μεγάλα προβλήματα στην οικονομία και την κοινωνία της περιοχής μας.
Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και πρώην βουλευτής Κέρκυρας Νίκος Δένδιας, ο πρώην βουλευτής Στέφανος Γκίκας, ο βουλευτής Λευκάδας της ΝΔ Θ. Καββαδάς και οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Κέρκυρας και Λευκάδας.
Το απόγευμα του Σαββάτου, ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε σύσκεψη με τους εκπροσώπους των οικονομικών και τουριστικών φορέων της Κέρκυρας αλλά και να βραβεύσει το Σύλλογο πολυτέκνων, ενώ το πρωί, περιόδευσε στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με νέους ανθρώπους σε καφετέριες του νησιού, είχε συνάντηση με τα μέλη του συλλόγου αυτοκινητιστών ταξί του νομού ενώ επισκέφθηκε και τις εγκαταστάσεις του συλλόγου Μέλισσα όπου εκθείασε τη δουλειά που γίνεται εκεί για τα παιδιά με νοητική στέρηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος