Κέρκυρα: Mini bus στα περιφερειακά parking

Στο πλαίσιο των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που εφαρμόζονται στην πόλη της Κέρκυρας από την Παρασκευή και θα ισχύουν έως το τέλος Αυγούστου δρομολογήθηκαν από χθες το απόγευμα δυο mini Bus για την εξυπηρέτηση του κόσμου.

Συγκεκριμένα τα mini Bus μεταφέρουν τον κόσμο προς το πεντοφάναρο τόσο από το περιφερειακό πάρκινγκ στο ΕΑΚ όσο και από αυτό του λιμανιού. Μάλιστα χθες το βράδυ το λεωφορείο πραγματοποίησε 40 δρομολόγια από το λιμάνι ενώ λιγότεροι ήταν οι οδηγοί που προτίμησαν το πάρκινγκ του ΕΑΚ. Σύμφωνα με την τροχαία τα μέτρα έως αυτή την ώρα λειτουργούν βοηθητικά για την αποσυμφόρηση του ιστορικού κέντρου ενώ η κυκλοφοριακή επιβάρυνση που παρατηρείται στην λεωφόρο Αλεξάνδρας και στο Σαρόκο είναι διαχειρίσιμη.

Σε κάθε περίπτωση  όποιο σημείο παρουσιάζει πρόβλημα εξετάζεται με σκοπό να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη το βράδυ που θα πραγματοποιηθεί η Βαρκαρόλα στον όρμο της Γαρίτσας αλλά και την 11η Αυγούστου με τις θρησκευτικές εκδηλώσεις της επετείου του θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος, τα κυκλοφοριακά μέτρα θα είναι αυστηρότερα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος