Κέρκυρα – Με μεγάλη συμμετοχή η συγκέντρωση για την υποψηφιότητα Παπανδρέου

Με μεγάλη συμμετοχή στελεχών του ΚΙΝΑΛ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η προεκλογική συγκέντρωση των υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, με ομιλητή τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή.
Στην συγκέντρωση παρευρέθηκε και ο βουλευτής του κόμματος στην Κέρκυρα, Δημήτρης Μπιάγκης, ο οποίος πάντως είχε παρευρεθεί την προηγουμένη και στην ομιλία το Α. Λοβέρδου στο νησί.

Κέρκυρα – Με μεγάλη συμμετοχή η συγκέντρωση για την υποψηφιότητα ΠαπανδρέουΣτην ομιλία του ο κ. Πεταλωτής αναφέρθηκε στους λόγους που ο ίδιος στηρίζει το Γ. Παπανδρέου και για τους οποίους θεωρεί πως θα πρέπει να αναλάβει την αρχηγία του κόμματος, εμφανιζόμενος πάντως ιδιαίτερα ενωτικός αφού έκανε λόγο για 6 πολύ αξιόλογες υποψηφιότητες εν όψει των εκλογών της Κυριακής. Υποστήριξε πως οι συνθήκες της εποχής καταδεικνύουν το πόσο αναγκαία είναι η σοσιαλδημοκρατία και εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για μια αναμέτρηση της Δεξιάς και των διαχρονικών πολιτικών που εφαρμόζει με το χώρο του ΠΑΣΟΚ από την άλλη πλευρά που έβγαλε από το περιθώριο τα 2/3 της κοινωνίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος