H Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας εγκαινιάζοντας μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, με σκοπό την ανάδειξη και την βελτίωση της γαστρονομίας του νησιού μας, έχει την τιμή να φιλοξενήσει σε ένα 2ήμερο Μaster Class με θέμα : ”Θαλασσινά στην ελληνική δημιουργική κουζίνα” τον βραβευμένο και ιδιοκτήτη του εστιατορίου ”Βαρούλκο” Chef Λευτέρη Λαζάρου (με 24 χρυσούς σκούφους,το πρώτο αστέρι Michelin στην Ελλάδα από το 2002 έως και σήμερα). To σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Starz Hall, στην θέση Σκάφωνας-Πέλεκα, σήμερα και αύριο.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος