Κέρκυρα: Μάγεψαν οι πανέμορφες και πανάκριβες Ferrari

Τι κι αν έβρεξε; Τι κι αν οι δρόμοι του νησιού δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση για τα αριστουργήματα των τεσσάρων τροχών; Τα κατακόκκινα δημιουργήματα τέχνης του χώρου της αυτοκίνησης έγιναν πόλος έλξης για μία ακόμα φορά και κυρίευσαν για τέσσερις ημέρες τους δρόμους της Κέρκυρας!

Κέρκυρα: Μάγεψαν οι πανέμορφες και πανάκριβες Ferrari

29 κατακόκκινες Ferrari, αλλά και μία μαύρη, μία κίτρινη και δύο ανθρακί (!), όλες πανέμορφες, εκτέθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης αλλά και τη μαρίνα στην περιοχή των Γουβιών όπου όλοι όσοι περνούσαν, σταματούσαν να τις… χαζέψουν.

Κέρκυρα: Μάγεψαν οι πανέμορφες και πανάκριβες Ferrari

Η επίσκεψη του club Ferrari της Ιταλίας “Passione Rossa” έχει γίνει θεσμός και τα μέλη του βρέθηκαν για μια ακόμα φορά μετά το 2019, στο νησί των Φαιάκων. Μεταξύ των μοντέλων που έκαναν την εμφάνισή τους ήταν η 812 Superfast, η F8 Spider, η Portofino και η 458 Speciale.

Κέρκυρα: Μάγεψαν οι πανέμορφες και πανάκριβες Ferrari

Για πρώτη φορά στην Κέρκυρα βρέθηκε και το νέο, φετινό μοντέλο της φίρμας, η 296 GTB, το πρώτο δείγμα στο κατώφλι μιας νέας εποχής με τον twin-turbo V6 κινητήρα και μια νέα σχεδιαστική τάση που θα ακολουθήσει η Ferrari στο μέλλον βασιζόμενη σε θερμικό κινητήρα. Είναι η τέταρτη φορά που η καρδιά της Κέρκυρας, «χτυπά» στους ρυθμούς των Ferrari. Και, φυσικά, δεν έλειψαν μεγάλοι και μικροί που, έστω και για λίγο, μπήκαν σε ένα από τα αυτοκίνητα για την εμπειρία της επαφής με ένα κομψοτέχνημα της τεχνολογίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος