Κέρκυρα: Κριτική της ΛΑΣΥ στις δημοτικές αρχές Βορρά και Νότου

Ανακοινώσεις με τις οποίες ασκούν κριτική στις δημοτικές αρχές, εξέδωσαν οι παρατάξεις της ΛΑΣΥ στη Βόρεια και Νότια Κέρκυρα. Η ΛΑΣΥ Βόρειας Κέρκυρας, κατηγορεί μεταξύ άλλων την πλειοψηφούσα παράταξη του Γιώργου Μαχειμάρη για τον φτωχό προϋπολογισμό που κατέθεσε αλλά και για αποφάσεις υπέρ του επιχειρηματικού κεφαλαίου.
Η ΛΑΣΥ του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, επισημαίνει μεταξύ άλλων την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ των Δημάρχων, τονίζοντας ότι «Αντί και οι 3 δήμοι να απαιτήσουν και να διεκδικήσουν από το κράτος, αυτά που δικαιούνται ο κάθε δήμος για τους δημότες του, μαλώνουν για το μοίρασμα της φτώχειας του παλιού ενιαίου δήμου. Αντί να κάνουν το λαό συμμέτοχο του αγώνα και της διεκδίκησης, για αυτά που έχουν ανάγκη, αλλά η κυβέρνηση τα δίνει αλλού, μαλώνουν για τα κουρέλια. Παράλληλα, αναφέρει ότι μετά τη δήλωση Χατζηδάκη από τα Γιάννενα ότι η λύση των απορριμμάτων της Κέρκυρας θα πρέπει να βρεθεί εντός του νησιού, η κυβέρνηση υπονοεί το άνοιγμα του ΧΥΤΑ Λευκίμμης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ