Κέρκυρα: “Καββαδίεια 2016” το Σάββατο

Ο «ΚΡΟΝΟΣ» Αργυράδων και ο Σύλλογος των εν Αττική Αργυραδιτών διοργανώνουν το Σάββατο 13 Αυγούστου τα «ΚΑΒΒΑΔΙΕΙΑ» 2016, για 4η συνεχόμενη χρονιά. Πρόκειται για αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ για άνδρες και γυναίκες και 1 χλμ για αγόρια και κορίτσια.

Κέρκυρα: “Καββαδίεια 2016” το ΣάββατοΟ αγώνας θα γίνει στις Αργυράδες, από τις 6 έως τις 8.30 μμ. Τα «ΚΑΒΒΑΔΙΕΙΑ » είναι αφιερωμένα στη μνήμη του Τηλέμαχου Καββαδία (1892 – 1956), Παιδίατρου, Διευθυντή Εθνικής Ακαδημίας Σωματικής Αγωγής και του Νικολάου Καββαδία (1861 – 1920) καθηγητή, διδάκτορα φιλοσοφίας και ευεργέτη του Δημοτικού Σχολείου Αργυράδων.
Τα «Καββαδίεια» αποκτούν έναν ευρύτερο χαρακτήρα με σκοπό την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και της ιστορικής – πολιτιστικής – αρχιτεκτονικής -κληρονομιάς και της τουριστικής προβολής του χωριού.
Φέτος θα τιμηθούν οι Κερκυραίοι αθλητές Κωνσταντίνα Ρωμαίου 2η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων, ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης 1ος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων και ο προπονητής τους Παύλος Σκορδίλης για τη διαχρονική προσφορά του στον αθλητισμό. Επίσης η Αγγελική Ραφτάκη για τις διακρίσεις της στον αθλητισμό και την προσφορά της στα «ΚΑΒΒΑΔΙΕΙΑ 2016».
Τα «Καββαδίεια» διοργανώνονται και φέτος με κύριο αίτημα να κατασκευαστεί το αθλητικό κέντρο στις Αργυράδες. Οι Αργυράδες, εδώ και 13 χρόνια, δεν έχουν δικό τους γήπεδο, παρά τις συνεχείς υποσχέσεις από την πολιτεία και τους εκπροσώπους της. Παράλληλα εκφράζουν την καθολική αντίθεση των κατοίκων της περιοχής στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και του Νήσου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος