Κέρκυρα: Η Υπουργός Παιδείας εγκαινίασε το 4ο Λύκειο-Διαμαρτυρίες από τους εκπαιδευτικούς

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης, τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που στεγάζει το 4ο Λύκειο Κέρκυρας στην περιοχή Παγκρατέικα, το οποίο ξεκίνησε από την αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς τη λειτουργία του.

Στην τελετή παρέστη η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον εκσυγχρονισμό των σχολικών συγκροτημάτων της χώρας, σημειώνοντας ότι σε κάθε σχολική αίθουσα θα γίνει φέτος προμήθεια διαδραστικού πίνακα.

Η κα Κεραμέως είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και το γειτονικό 2ο ΕΠΑΛ, το 1ο-5ο Γυμνάσιο, το 14ο Πειραματικό Δηματικό, ενώ συμμετείχε σε σύσκεψη στην Περιφέρεια με τους φορείς της εκπαίδευσης και της Αυτοδιοίκησης.

Να σημειωθεί, ότι έξω από το 4ο Λύκειο κατά τη διάρκεια των εγκαινίων συγκεντρώθηκαν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές φωνάζοντας συνθήματα κατά της εκπαιδευτικής πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας.

Κέρκυρα: Η Υπουργός Παιδείας εγκαινίασε το 4ο Λύκειο-Διαμαρτυρίες από τους εκπαιδευτικούς Κέρκυρα: Η Υπουργός Παιδείας εγκαινίασε το 4ο Λύκειο-Διαμαρτυρίες από τους εκπαιδευτικούς

ΡΕΠΟΡΤΆΖ: Γιάννης Ανδριώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος