Κέρκυρα: Η Ν. Πανδή εκδήλωσε ενδιαφέρον για την περιφέρεια – Έντονη κριτική σε Ρ. Κράτσα και Θ. Γαλιατσάτο

Την πρόθεση της να είναι υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε πρόσφατα στα αρμόδια όργανα η πρώην αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Ν. Πανδή.

Η κα Πανδή μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας επέκρινε την περιφερειακή αρχή της Ρ. Κράτσα υποστηρίζοντας ότι «αδιαφορεί για τα σοβαρά προβλήματα της Κέρκυρας αλλά και των άλλων νησιών του Ιονίου ακολουθώντας ελιτίστικες και φανφαρόνικες πρακτικές». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο θέμα των απορριμμάτων, που όπως υποστήριξε «δεν έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος, το εργοστάσιο έχει κολλήσει, η ανακύκλωση και η διαλογή στην πηγή δεν  έχουν  προχωρήσει».

Αναφορικά με τον πρώην περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτο, ο όποιος επίσης έχει θέσει υποψηφιότητα στα κομματικά όργανα για την περιφέρεια, η κα Πανδή δήλωσε ότι « ο κος Γαλιατσάτος απέτυχε στις προηγούμενες εκλογές, κρίθηκε για το έργο του, δοκιμάστηκε και ότι είχε να δώσει το έδωσε». «Είναι δικαίωμα του να ζητάει και πάλι στήριξη από το κόμμα αλλά περιμένω ο ΣΥΡΙΖΑ να επιλέξει ποιος από τους δυο είναι ο καταλληλότερος, με κριτήρια νίκης».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος