Κέρκυρα: Η Φ. Βάκη για τα επεισόδια

Η Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη, μετά το περιστατικό προπηλακισμού Αντιπεριφερειαρχών της Π.Ι.Ν. και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κτήριο της Νομαρχίας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Μετά τον προπηλακισμό του Δημάρχου Κέρκυρας και τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, μετά τις δολιοφθορές και τους εμπρησμούς στον ΧΥΤΥ, ήρθε η σειρά των Αντιπεριφεριαρχών της ΠΙΝ να δεχτούν επίθεση από τους ‘αγανακτισμένους’ κατοίκους της Λευκίμμης.
Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι η επίθεση σε αιρετούς εκπροσώπους της κερκυραϊκής κοινωνίας είναι επίθεση στη Δημοκρατία, έχει αρχίσει να μοιάζει στο τέρας. Η κερκυραϊκή κοινωνία οφείλει να καταδικάσει απερίφραστα και να απομονώσει τέτοια θλιβερά φαινόμενα που δοκιμάζουν την κοινωνική συνοχή και ειρήνη και τραυματίζουν ανεπανόρθωτα τους θεσμούς. Η αυτοδικία, η βία και οι προπηλακισμοί είναι συμπτώματα εκφασισμού και όλες και όλοι οφείλουμε να σταθούμε απέναντι και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος