Κέρκυρα: Έσπασαν με πέτρα το αυτοκίνητο του Ν. Ολύμπιου

Άγνωστοι έσπασαν με πέτρα το τζάμι του αυτοκινήτου του Προέδρου του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλιάς Πόλης κ. Νίκου Ολύμπιου το βράδυ του Σαββάτου.

Ο κος Ολύμπιος αναμένεται να καταθέσει μήνυσή για το περιστατικό κατά αγνώστων, ενώ επισημαίνει ότι ίσως το περιστατικό αυτό να έχει σχέση και με τις απειλές που δέχονται το τελευταίο διάστημα τόσο αυτός όσο και άλλα μέλη του συλλόγου του με αφορμή τη θέση τους στο θέμα της παράτασης του ωραρίου μουσικής στην παλιά πόλη, όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας.

Για το θέμα εξέδωσαν ανακοινώσεις καταδίκης, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που εξέφρασαν προφορικά τη συμπαράσταση τους στον ίδιο.

Από την άλλη πλευρά, η υπόθεση του ωραρίου της μουσικής έχει συνέχεια δεδομένου, ότι συνεδριάζει αύριο στις 6 το απόγευμα η Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου Κεντρικής Κέρκυρας μετά από υποβολή του αιτήματος της Ένωσης εστίασης σχετικά με την παράταση ωραρίου της μουσικής στην παλιά πόλη.

Την ίδια ώρα με επιστολή τους οι μόνιμοι κάτοικοι της πόλης της Κέρκυρα ζητούν την ακύρωση της παρατύπως ορισθείσας συνεδρίασης, όπως αναφέρουν, μέχρι να αποσταλούν ορθές και πλήρεις εισηγήσεις ώστε να συνεδριάσει η επιτροπή σύμφωνα με τον κανονισμό της.

Παράλληλα και ο Σύλλογος Σαν Τζιάκομο με ανακοίνωση του, επισημαίνει ότι, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, αρχής γενομένης από τη Δημοτική Αρχή, πρέπει να συμφωνήσουν στο τι είναι όχληση και τι όχι και να προχωρήσουν σε έναν μακροχρόνιο και οραματικό συντεταγμένο σχεδιασμό για την παλιά πόλη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος