ertnews.gr

Κέρκυρα: Αισιόδοξα μηνύματα για τη νέα τουριστική χρονιά

28/09 13:15
Κέρκυρα: Αισιόδοξα μηνύματα για τη νέα τουριστική χρονιά

“Μετά την ήδη και από καιρού πριν, εκδηλωθείσα ζήτηση εκ μέρους των Tour Operatos, Τουριστικών Γραφείων , αλλά και εκ μέρους μεμονωμένης πελατείας, έρχεται το επιστέγασμα της προεξοφλούμενης ακόμη καλύτερης Τουριστικής Χρονιάς το 2018, που είναι η δρομολόγηση νέων (πρόσθετων) πτήσεων”, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος. Ο κος Γαλιατσάτος επισημαίνει ότι μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Ryanair για 4 νέες πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, δύο προς Κέρκυρα και δύο προς Κεφαλονιά, καθώς και της British Airways από Heathrow προς Κεφαλονιά,έχουν ήδη ανακοινωθεί και οι παρακάτω πτήσεις:
– O Tour Operator “Apollo” ανακοίνωσε την έναρξη νέων πτήσεων από δύο πόλεις της Σουηδίας και συγκεκριμένα προς την Ζάκυνθο από την πόλη Σκελεφτέα και προς το Άκτιο από την πόλη Βίσμπυ
– Η αεροπορική εταιρεία Germania ανακοίνωσε πτήσεις προς Κέρκυρα από το αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου από 1/3 – 30/10 /2018 (κάθε Τρίτη) και από Νυρεμβέργη από 05/05-27/10 (κάθε Πέμπτη).
– Η ίδια εταιρεία, ανακοίνωσε την έναρξη νέων πτήσεων προς Ζάκυνθο από το Ντύσελντορφ από 03/05 – 25/10/2018 (κάθε Πέμπτη) και από Ζυρίχη το ίδιο διάστημα και την ίδια μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version