Κέρκυρα: Ερώτηση Γ. Καλούδη για την κατοχύρωση του δρόμου στο Club Med

Ερώτηση προς τη δημοτική αρχή κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καλούδης με αντικείμενο δρόμο που οδηγεί στη θάλασσα μέσα από την περιοχή του πρώην club Mediterane και σήμερα ιδιοκτησία της εταιρείας ΙΚΟΣ.

Ο κος Καλούδης καταγγέλλει ότι η εταιρεία επενέβη στον δρόμο αυτό ενώ είναι χαρακτηρισμένος ως δημοτικός δρόμος τουλάχιστον σε όλο το μήκος του εκτός από τα τελευταία 150 μέτρα πριν από τη θάλασσα. Ζητά λοιπόν με την ερώτηση του, από τη δημοτική αρχή, να κατοχυρώσει το δικαίωμα του δήμου, εγγράφοντας τον στο Κτηματολόγιο ως δημοτικό δρόμο σε όλο το μήκος του. Επίσης ερωτά αν η δημοτική αρχή θα καταθέσει μήνυση για αυτοδικία εις βάρος της ΙΚΟΣ και κατά παντός συνεργού.

Στο κείμενο της ερώτησης του επίσης αναφέρει:
“Χτες Κυριακή 9 Γενάρη 2021 το IKOS επιχείρησε για 2η φορά σε 15 ημέρες και επενέβη επί του αμαξιτού δημοτικού δρόμου που οδηγεί από (στάση Μαγγιώρου) τον κεντρικό δρόμο Κέρκυρας-Ύψου-Κασσιώπης προς τη θάλασσα διά μέσου του Club Med και υπάρχει ανέκαθεν ως αμαξιτός.
Η Παράταξή μας δια του συμβούλου μας κ. Τηλέμαχου Βασιλάκη πρις από 15 ημέρες κάλεσε και την αστυνομία μετά από διαμαρτυρία των κατοίκων. Χτες εξεγέρθηκαν πάλι οι κάτοικοι όταν το IKOS άρχισε να καλύπτει τη σούδα για να εξαλείψει σταδιακά τα ίχνη του δημοτικού δρόμου”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος