ertnews.gr

Κέρκυρα: Ερώτηση Αυλωνίτη στη Βουλή για την παράδοση του παραλιακού μετώπου

19/06 09:34
Κέρκυρα: Ερώτηση Αυλωνίτη στη Βουλή για την παράδοση του παραλιακού μετώπου

Στη Βουλή θα συζητηθεί τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, η τρίτη επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Κέρκυρας και Αν.Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρου Αυλωνίτη προς τον Υπουργό Οικονομικών, με την οποία ζητά για άλλη μια φορά να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και στο Ναυτικό Όμιλο Κέρκυρας.

Σε δήλωσή του, ο βουλευτής αναφέρει ότι “πέρασαν 3 χρόνια με 3 επίκαιρες ερωτήσεις, με 2 επιστολές και άλλες παρεμβάσεις του βουλευτή για το ζήτημα της παραχώρησης του παράλιου μετώπου, και η κυβέρνησή συνεχίζει να κοροϊδεύει το Κερκυραϊκό λαό. Έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη, με αποτέλεσμα η παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου να βρίσκεται συνεχώς στον αέρα. Το εκάστοτε υποτιθέμενο χρονοδιάγραμμα που συνεχώς υπόσχεται η κυβέρνηση αποδεικνύεται προσχηματικό και υποκριτικό ενώ η απροθυμία της να ενεργήσει είναι εμφανής και προκαλεί έλλειψη εμπιστοσύνης…”.

Καταλήγοντας, ο κ. Αυλωνίτης ερωτά τον υπουργό οικονομικών:

1. Ποιες ενέργειες έχει αναπτύξει έτσι ώστε να αποσαφηνιστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς και να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και στο Ναυτικό Όμιλο Κέρκυρας;
2. Αν απομένει και τι για να διεκπεραιωθεί η όλη διαδικασία και πότε σχεδιάζεται η οριστική νομοθετική ρύθμιση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version