Κέρκυρα: Έρευνες από την αστυνομία για τον τραγικό θάνατο 49χρονου εργαζόμενου που καταπλακώθηκε από τοίχο

Έρευνα στο πλαίσιο της προανάκρισης έχει ξεκινήσει από την αστυνομία, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του τραγικού θανάτου του 49χρονου υπηκόου Πακιστάν, όποιος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοίχο κατά τη διάρκεια εργασιών.

Αν και στην αρχή οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για μικρότερο άτομο, από τα χαρτιά τα οποία βρέθηκαν πάνω στη σορό βεβαιώθηκε ότι ήταν άνδρας 49 ετών από το Πακιστάν, ενώ οι πρώτες ενδείξεις τον φέρουν να εργαζόταν μόνος την ώρα του περιστατικού, το οποίο μάλιστα συνέβη πολλές ώρες πριν βρεθεί το άψυχο σώμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι έσκαβε το συγκεκριμένο τοίχο στη βάση του, πριν όμως ολοκληρώσει το σκάψιμο ο τοίχος υποχώρησε και έπεσε πάνω του πριν προλάβει να απομακρυνθεί.

Κέρκυρα: Έρευνες από την αστυνομία για τον τραγικό θάνατο 49χρονου εργαζόμενου που καταπλακώθηκε από τοίχο

Τον 49χρονο βρήκε άλλος εργαζόμενος, τον οποίο είχε πάρει τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης του κτιρίου να πάει στο χωριό να δει τι γίνεται, γιατί ο Πακιστανός εργάτης δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Στο κτίριο, το οποίο είναι ιδιωτικό, γίνονται εργασίες ανακαίνισης καθώς μέχρι πριν από ένα χρόνο στέγαζε σχολικό συγκρότημα.

Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και η ώρα του θανάτου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος