Κέρκυρα: Επίσκεψη περιφερειάρχη στην 359 ΜΑΕΔΥ

Τις εγκαταστάσεις της 359 ΜΑΕΔΥ στην Κέρκυρα, όπου εδρεύουν καθ όλη την αντιπυρική περίοδο 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου PZL, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης  Ιονίων Νήσων Γ. Τρεπεκλής, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας και υπεύθυνο για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Αλέξανδρο Δήμου.

Κέρκυρα: Επίσκεψη περιφερειάρχη στην 359 ΜΑΕΔΥ

Ο κος Τρεπεκλής  συνεχάρη τον Διοικητή του κλιμακίου αεροπυρόσβεσης Κέρκυρας, Σμήναρχο, Βασίλειο Θεοδωράκη και τα μέλη του κλιμακίου, Επισμηναγό, Παναγιώτη Μίχο και Σμηναγό, Ηλία Μπρέλα, όπως επίσης τον Περιφερειακό Διοικητή Ιονίων Νήσων της Πυροσβεστικής, Αρχιπύραρχο, Αναστάσιο Καρατζά και τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νόμου Κέρκυρας, Πύραρχο, Νικόλαο Κόλλα.

Κέρκυρα: Επίσκεψη περιφερειάρχη στην 359 ΜΑΕΔΥ

Ο κ. Τρεπεκλής με την ευκαιρία της λήξης της φετινής αντιπυρικής περιόδου, (έως 15/11/24 για Π.Ε. Κεφαλονιάς, Ιθάκης και Ζακύνθου), συνεχάρη το κλιμάκιο αεροπυρόσβεσης Κέρκυρας και τους επικεφαλής του Πυροσβεστικού Σώματος για την άριστη συνεργασία και τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Παράλληλα υπογράμμισε το σημαντικό έργο, το οποίο επιτελούν για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και του φυσικού πλούτου και εξέφρασε τις ευχαριστίες τόσο τις δικές του, όσο και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου και όλων των κατοίκων των Ιονίων Νήσων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος