Κέρκυρα: Επίσημη στήριξη Ρ. Κράτσα και Μ. Υδραίου από τη ΝΔ

Τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην Ρόδη Κράτσα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και στη Μερόπη Υδραίου για το Δήμο της Κέρκυρας ανακοίνωσε ο Γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή συνάντηση που είχε με τους ετεροδημότες της Κέρκυρας. Τη δήλωση αυτή ανήρτησε και στη σελίδα του στο Facebook.
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
“Το 2019 θα είναι χρονιά επανεκκίνησης, χρονιά που η Ελλάδα θα αφήσει οριστικά πίσω της την κρίση. Και τα Ιόνια έχουν ανάγκη αυτή την επανεκκίνηση με την πρωτιά της Ν.Δ. Για τον λόγο αυτό, για την κατάκτηση αυτής της πρωτιάς, στα Ιόνια τασσόμαστε στο πλευρό της Ρόδης Κράτσα και για τον Δήμο Κέρκυρας στηρίζουμε την Μερόπη Υδραίου.
Συνάντηση με τους ετεροδημότες της Κέρκυρας που διοργάνωσε ο καλός φίλος π. Βουλευτής, Στέφανος Γκίκας.”
Επίσης ο κος Αυγενάκης έστειλε και συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον ορισμό του Κωνσταντίνου Σπίνουλα σε σύμβουλο για θέματα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Καθήκοντα συμβούλου ανατέθηκαν στον κ. Κωνσταντίνο Σπίνουλα για θέματα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με σημερινή απόφαση του Κόμματος.
Ο κ. Σπίνουλας έχει υπηρετήσει την Παράταξη από διαφορετικά μετερίζια, πάντα, όμως, με τον ίδιο ζήλο και ανιδιοτελή προσφορά. Μετά από τις εξαιρετικά επιτυχημένες θητείες στις θέσεις του υπεύθυνου Παραγωγικών Τάξεων και, εν συνεχεία, του Γραμματέα και του Αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας. Ακολούθησε μια εξαιρετικά δυναμική κι επιτυχημένη οκτάχρονη θητεία στη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας.
Επίσης, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας και έχει υπηρετήσει επί 23 χρόνια στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κέρκυρας προσφέροντας από διάφορες θέσεις, μεταξύ αυτών και του Α και Β Αντιπροέδρου.
Με τον Κωνσταντίνο μας συνδέουν μια άψογη συνεργασία και κοινοί αγώνες. Εργαστήκαμε συλλογικά και κάναμε πιο εξωστρεφή και πιο δυνατή τη φωνή της Παράταξής μας στην κοινωνία. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί, ώστε να κερδίσουμε τις μεγάλες εκλογικές μάχες που έρχονται. Με τη σκληρή δουλειά όλων μας και αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τα καταφέρουμε. Για μια ισχυρή Ελλάδα κι ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος