Να πει την αλήθεια στους συμβασιούχους καλεί την κυβέρνηση η ΔΗΜΑΡ, η οποία χαρακτηρίζει εμπαιγμό την παράταση των συμβάσεων τους, τη στιγμή που γνώριζαν ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός αλλά και η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι γνωστή εδώ και ενάμιση μήνα.
Αυτό δήλωσε η εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ισμήνη Μώρου και τόνισε ότι υπήρχε χρόνος ικανός για την επίλυση του προβλήματος. Αντίθετα η κυβέρνηση, δήλωσε, άφησε το χρόνο να παρέλθει και να φτάσει η κατάσταση στο σημερινό αδιέξοδο. Το αποτέλεσμα είναι αφενός να φέρνει σε απόγνωση χιλιάδες συμβασιούχους αφετέρου η χώρα να πνίγεται στα σκουπίδια. Ο Υπουργός Εσωτερικών, τονίζει η ΔΗΜΑΡ, είχε να επιλέξει δυο δρόμους: η να πει την αλήθεια στους συμβασιούχους ως όφειλε ή να τους προστατεύσει από τα ενδεχόμενα: α) της μη πληρωμής των δεδουλευμένων τους και β)της άμεσης απόλυσης τους. Η Δημοκρατική Αριστερά δηλώνει, πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και ζητά την άμεση επίλυση του προβλήματος των συμβασιούχων με Νόμιμη και Συνταγματική λύση.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook Ακολούθησε μας στο Twitter Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: – Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.grστο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος