Κέρκυρα: Δήλωση του βουλευτή Α. Αυλωνίτη για την επίσκεψη του πρωθυπουργού

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Κέρκυρα και την ομιλία του στην εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών της επένδυσης στον Ερημίτη,  ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης χαρακτήρισε “δομικά προβληματικό, αλλά ταυτόχρονα και βαθύτατα ντροπιαστικό το έλλειμμα της αντιπροσώπευσης που υφίσταται στη χώρα μας”.

Όπως υποστήριξε ο κ. Αυλωνίτης, “Προβληματικό είναι για την ποιότητα της Δημοκρατίας μας και το πολιτικό μας σύστημα, όταν ένας πρωθυπουργός επισκέπτεται ένα νησί υψηλής τουριστικής προστιθέμενης αξίας για ολόκληρη τη χώρα, όπως η Κέρκυρα, υποκινούμενος όχι αποκλειστικά από ενδιαφέρον για τα προβλήματα των εργαζομένων και των επαγγελματιών που μαστίζονται από τις οικονομικές πληγές του κορωνοϊού, αλλά από τη μεγάλη επιθυμία να προβληθεί ως ο ενορχηστρωτής και αφέτης μεγάλων επενδύσεων… Είναι παράδοξο, που ο κ. Μητσοτάκης δεν επιχαίρει το ίδιο και για άλλες επενδύσεις που είναι αναπτυξιακές για την Κέρκυρα και μάλιστα, πολλών εκατομμυρίων ευρώ και δίχως, ισχυρό αντιπεριβαλλοντικό αποτύπωμα. Στα εγκαίνια αυτών θα πάει άραγε; Ο Πρωθυπουργός, παρεμπιπτόντως, είδε και άκουσε τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και των φορέων, παρεμπιπτόντως εκπλήρωσε τα καθήκοντά του απέναντι στους κερκυραίους πολίτες.  Ο Πρωθυπουργός είχε ως μόνο κίνητρο της επίσκεψης του στη Κέρκυρα τη συμμετοχή του στη φιέστα του Ερημίτη και παρεμπιπτόντως όλα τα άλλα. Παρεμπιπτόντως…. ντροπή.»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ