Κέρκυρα: Διαδήλωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών

Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού πραγματοποιήθηκε απόψε (Τετάρτη 21-7-21) στην Κέρκυρα. Η συγκέντρωση ξεκίνησε από το Πεντοφάναρο και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διαδήλωση στους δρόμους της πόλης.


Η συγκέντρωση είχε πάθος και πλήθος κόσμου. Γέμισε ο δρόμος έξω από το Λιστόν από τη μια άκρη στην άλλη σε όλο του το πλάτος και με μεγάλη πυκνότητα. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς όπως “πάρτε το εμβόλιο και φύγετε από δω”, καθώς και ενάντια στον εμβολιασμό των μικρών ηλικιών, όπως “κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας”.
Στη συνομιλία που είχαμε με αρκετούς από τους συγκεντρωμένους μας είπαν ότι δεν είναι αντίθετοι με κάθε είδος εμβολιασμού αλλά θεωρούν το εμβόλιο κατά του covid ότι είναι ακόμη πειραματικό και κατά συνέπεια νιώθουν και ότι “μας κάνουν πειραματόζωα” και ότι άσχετα με το αν κάποιος έχει επιλέξει να κάνει εμβόλιο ή όχι η υποχρεοτικότητα είναι αντίθετη στις ατομικές ελευθερίες, αντισυνταγματική και ενάντια στις διεθνείς συμβάσεις που προστατεύουν τα δικαιώματα του ανθρώπου.
Επίσης ακούστηκαν πολλά συνθήματα κατά των δημοσιογράφων οι οποίοι θεωρούν ότι επιβάλλουν τα εμβόλια με το λόγο τους.
Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κανείς δεν δήλωσε οργανωτής.

dav

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ