Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου, για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Παλαιό Δημαρχείο, υπό την προεδρία του Δημάρχου Κέρκυρας Κώστα Νικολούζου.
Στη σύσκεψη, έγινε αναφορά στα προβλήματα που υπάρχουν και στις αμεσες ενέργειες που χρειάζονται για τον καλύτερο συντονισμό, προκειμένου να αντιμετωπισθούν ακραία καιρικά φαινόμενα.
Ο Διοικητής του Πυροσβεστικού σταθμού Κέρκυρας κ. Ρίζος έκανε μια γενική ενημέρωση, αναφέρθηκε αριθμητικά στις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το 2018 τη συχνότητα τους και τα χαρακτηριστικά των περιοχών που έλαβαν χώρα. Επίσης στις επεμβάσεις της Π.Υ από καταστροφές, που δημιούργησαν ακραία καιρικά φαινόμενα, κυρίως το περασμένο έτος.
Στην συζήτηση που ακολούθησε έγινε αναφορά σε επιμέρους προβλήματα και όλοι συμφώνησαν ότι το επιχειρησιακό σχέδιο παρότι μέχρι σήμερα έχει λειτουργήσει αποτελεσματικά, υπάρχει η δυνατότητα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος