Κέρκυρα: Απειλούν με κινητοποιήσεις οι έμποροι

Ψήφισμα απέστειλε προς τον πρωθυπουργό ο εμπορικός σύλλογος Κέρκυρας ζητώντας να ανοίξουν άμεσα τα εμπορικά καταστήματα επισημαίνοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβούν σε κινητοποιήσεις.

Συγκεκριμένα ο εμπορικός σύλλογος ζητά “το άνοιγμα των πολύ μικρών & μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις περιοχές με χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο και για καταστήματα κάτω των 200 τμ., τηρώντας αυστηρά όλα τα Υγειονομικά πρωτοκόλλα που εφαρμόστηκαν την καλοκαιρινή τουριστική σεζόν με απολυτή επιτυχία”.

Όπως επισημαίνεται “δεν μπορούν πια να γίνουν αποδεκτές, άστοχες και πρόχειρες πρακτικές όπως το click away που συνέβαλαν στην ενίσχυση του αθέμιτου ανταγωνισμού και αποδεδειγμένα από τις πρώτες ημέρες λειτούργησαν ευνοϊκά μόνον, για τις Πολύ Μεγάλες και Πολυεθνικές εμπορικές επιχειρήσεις.

Είμαστε αποφασισμένοι να προβούμε ακόμη και σε δυναμικές κινητοποιήσεις, εάν η ΑΓΟΡΑ δεν ανοίξει άμεσα”, τονίζει ο εμπορικός κόσμος της Κέρκυρας που απαιτεί επίσης “πακέτο γενναίων μέτρων ρευστότητας που θα αποτρέψει τα λουκέτα των Μικρών  και Μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και να μπει φρένο στη μεταφορά του δυσβάσταχτου όγκου υποχρεώσεων στο κοντινό μέλλον”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος