Κέρκυρα: Απάντηση Υδραίου για το Εργοστάσιο Απορριμμάτων

Σχετικά με όσα διακινούνται για τον διαγωνισμό που αφορά την κατασκευή του νέου εργοστασίου απορριμμάτων, η δήμαρχος Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη  Υδραίου, έκανε την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

“Είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, σχετικά με όσα διακινούνται  για το διαγωνισμό κατασκευής του νέου εργοστασίου απορριμμάτων. 1ον) Η διαδικασία για το διαγωνισμό συνεχίζεται μετά και την τροποποίηση των τευχών δημοπράτησης, που θα γίνει άμεσα και σύμφωνα με την απόφαση της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών.

2ον) Το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε πλήρως τον ΣΥΔΙΣΑ και απέρριψε  την προσφυγή που είχε καταθέσει η εταιρεία. Είναι δεδομένο ότι σε ένα έργο προϋπολογισμού 44 εκ.ευρώ συγκρούονται μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Όλοι χρησιμοποιούν κάθε πρόσφορο μέσο, αδιαφορώντας για την καθυστέρηση στην δημοπράτηση και υλοποίηση του έργου. Αυτά τα γνωρίζαμε και γι’  αυτό η πρώτη και κύρια προτεραιότητα μας είναι η τήρηση όλων των κανόνων νομιμότητας και διαφάνειας. Κάποιοι  μπορεί να μην θέλουν  να γίνει το έργο, έχοντας ιδιοτελή κίνητρα και πολιτικές σκοπιμότητες. Εμείς  όμως, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της, ενδιαφερόμαστε για την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την υλοποίηση του έργου και σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος