Κέρκυρα: Αντίσταση από τους εργαζόμενους ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρ. Κατσώτης

Τους  εργαζομένους κάλεσε να σταθούν εμπόδιο στην γενικότερη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, το μέλος της Κ.Ε.  και βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, επισημαίνοντας ότι «τα λαϊκά στρώματα έχουν τη δυνατότητα να δυσκολέψουν τις κυβερνητικές επιλογές».

Παράλληλα κάλεσε το κίνημα να ανασυνταχθεί και να βάλλει εκ νέου  στόχους που ικανοποιούν τις δικές του ανάγκες..

Ο κος Κατσώτης βρέθηκε στην Κέρκυρα, όπου πραγματοποίησε περιοδεία σε ξενοδοχειακές μονάδες και σε χώρους εργασίας ενώ κατά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το Σάββατο το πρωί αναφέρθηκε στις πάγιες θέσεις του κόμματος σε σχέση με τις εξελίξεις  στον τουρισμό, τα εργασιακά,  το ασφαλιστικό, την παιδεία, το ταμείο ανάκαμψης, το όποιο και χαρακτήρισε ως  «νέο μνημόνιο».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ ερωτηθείς για το έργο το φραγμάτων της Κέρκυρας που όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε θα κατασκευαστεί μέσω ΣΔΙΤ, σημείωσε ότι «η πολιτική που ακολουθείται στην Ελλάδα αλλά και την ευρωπαϊκή ένωση είναι αυτή των μεγάλων έργων και των ιδιωτικοποιήσεων. Ο ιδιώτης δεν έρχεται να κάνει το θεάρεστο έργο υπέρ του λαού αλλά να κερδίσει και η κυβέρνηση του παραχωρεί φυσικό πλούτο, όπως το νερό. Αυτά τα ζητήματα θα πρέπει να τα σκεφτεί σοβαρά ο εργαζόμενος και να μπει εμπόδιο στα όποια κυβερνητικά σχέδια», κατέληξε ο Χρ. Κατσώτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος