Σειρά συναντήσεων με τους άνδρες και γυναίκες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής είχε χθες κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θόδωρο Γουλή, μέλος της τομεακής επιτροπής Δυτικής Ελλάδας και τη συμμετοχή του Μιχάλη Μιχαήλ, Ανθυποπυραγού ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος.
Σύμφωνα με τον κο Θόδωρο Γουλή, κατά τη συνάντηση, οι αστυνομικοί έθεσαν τα θέματα του ειδικού μισθολογίου, το οποίο θα μειώσει τις αποδοχές τους περισσότερο και διαμαρτυρήθηκαν για το φόρτο εργασίας που έχει επιβληθεί στην αστυνομία με νέα καθήκοντα γραφειοκρατικού χαρακτήρα που εμποδίζουν την ενασχόληση με το κύριο αντικείμενο της, την πάταξη της παραβατικότητας. Επίσης έθεσαν το θέμα της συρρίκνωσης των αστυνομικών τμημάτων γεγονός που δυσκολεύει την εργασία τους.
Από την πλευρά τους οι πυροσβέστες κατήγγειλαν ότι το 30% των κρουνών πυρόσβεσης είναι σπασμένοι είτε σφραγισμένοι . Οι πυροσβέστες τόνισαν ότι το σχέδιο που έχει εκπονήσει η πυροσβεστική για την παλιά πόλη κόστους 170.000 ευρώ περίπου, δεν έχει υλοποιηθεί ούτε από τη σημερινή ούτε από την προηγούμενη δημοτική αρχή.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος