Κέρκυρα: 9 -11 Ιουνίου η 38η Regatta Brindisi -Corfu

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 90 σκαφών, όλων των κατηγοριών θα πραγματοποιηθεί 9-11 Ιουνίου η 38η Regatta Brindisi – Corfu. H έναρξη του ιστιοπλοϊκού αγώνα θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουνίου από το Brindisi ενώ ο τερματισμός των σκαφών θα γίνει στην Κασσιόπη της Κέρκυρας.

Τα σκάφη στη συνέχεια θα φιλοξενηθούν στη μαρίνα στα Γουβιά. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της νοτίου Αδριατικής που διοργανώνουν ο σύλλογος Circolo de la vella από το Brindisi και ο ιστιοπλοϊκός όμιλος της μαρίνας Γουβιών από την Κέρκυρα.

Από το νησί στον αγώνα θα συμμετέχουν 6 σκάφη και 2 σκάφη από Πρέβεζα και Λευκάδα. Ο όμιλος στο πλαίσιο της 38ης Regatta διοργανώνει το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουνίου εκδήλωση στην πλατεία δημαρχείου με προβολή φωτογραφιών και βίντεο από προηγούμενους αγώνες.

Επίσης στις 10 Ιουνίου το απόγευμα στο χώρο της μαρίνας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τη συμμετοχή κερκυραϊκών πολιτιστικών σωματείων και το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουνίου στον ίδιο χώρο θα απονεμηθούν τα έπαθλα στους νικητές του αγώνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος