Κέρκυρα: 8 εκατ. ευρώ για αναπλάσεις εντάχθηκαν στο Αντ. Τρίτσης

Την ένταξη σειράς έργων στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. Το έργο έχει τίτλο “Αστικές και αθλητικές αναπλάσεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων”.

Η χρηματοδότηση του έργου ανέρχεται στα 8.917.431,01 ευρώ πραγματοποιείται μέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, συνομολογείται με δανειακή σύμβαση μεταξύ του Κύριου του Έργου και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το προτεινόμενο έργο αποτελείται από τρία διακριτά υποέργα ως ακολούθως:

“Ανάπλαση και Ανάδειξη τουριστικής ζώνης από την θέση “Τσάκι” έως την Μεσογγή επί της Επαρχιακής οδού Κέρκυρας –Λευκίμμης”, το οποίο αφορά στην ανάπλαση και την καλύτερη λειτουργία της παραλίας και της ευρύτερης παραλιακής ζώνης κατά μήκος της επαρχιακής οδού Κέρκυρας-Λευκίμμης.

“Ανάθεση μελετών για κατασκευή νέων πεζοδρομίων στις Περιφερειακές Ενότητες Ζακύνθου και Λευκάδας”, που αφορά σε παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση & κατασκευή νέων πεζοδρομίων και συνοδών έργων, ως ολοκληρωμένη παρέμβαση και γραμμική συνεχεία ή συνένωση υφιστάμενων τμημάτων στις Περιφερειακές Ενότητες Ζακύνθου και Λευκάδας.

“Προμήθεια και Τοποθέτηση Συνθετικού Τάπητα Στίβου, Συνθετικού Χλοοτάπητα, Παρκέ Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης και Επισκευής Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης”, το οποίο αφορά στον εκσυγχρονισμό και την αποκατάσταση αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος