Κέρκυρα: 41 παραβάσεις στην Κέρκυρα το Σαββατοκύριακο

41 παραβάσεις στην Κέρκυρα και 33 στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου βεβαιώθηκαν το Σαββατοκύριακο για μη εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν 25 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 11 στη Ζάκυνθο, 10 στην Κεφαλονιά και 7 στη Λευκάδα για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Στο ίδιο πλαίσιο, διαπιστώθηκαν 12 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 4 στη Ζάκυνθο και 1 στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, ενώ στην Κέρκυρα, διαπιστώθηκαν και 4 παραβάσεις σχετικές με επιβαίνοντες σε οχήματα με επιβολή διοικητικού προστίμου 300 ευρώ για κάθε μία από αυτές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος