Κέρκυρα: 28 Σεπτεμβρίου η επόμενη κινητοποίηση των ξενοδοχοϋπαλλήλων

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη κινητοποίηση των ξενοδοχοϋπαλλήλων και εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου τους, με κύριο αίτημα την αύξηση των επιδομάτων και την επέκτασή τους σε όσους είναι άνεργοι και εξαιρούνται μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, το σωματείο εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αντιμετωπίζουν συνεχείς δυσκολίες όχι μόνο από τους εργοδότες αλλά και από “εσωτερικούς” αντιπάλους με παρεμπόδιση των διαδικασιών της γενικής τους συνέλευσης και “ύποπτες” συμπεριφορές.

“Δεν μας εκπλήσσει λοιπόν το γεγονός ότι η εργοδοσία έβαλε τα τσιράκια της να τρέχουν σε Αστυνομίες, Εισαγγελείς και Πρωτοδικείο προκειμένου να πετύχουν την παρεμπόδιση της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών του Συνδικάτου, βεβαίως ανεπιτυχώς!
Ούτε μας εκπλήσσει που εκδίδουν κατάπτυστες ανακοινώσεις οι οποίες αποτελούν μνημείο αυτογελοιοποίησης για τους συντάχτες και τους υπογράφοντες”, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος