ertnews.gr

Κέρκυρα: Μήνυμα Γκίκα για τις εσωκομματικές: “Κανείς δεν περισσεύει”

08/04 10:12
Κέρκυρα: Μήνυμα Γκίκα για τις εσωκομματικές: “Κανείς δεν περισσεύει”

Μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στηνΚέρκυρα, ο τ. Βουλευτής του Κόμματος, Στέφανος Γκίκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τώρα που ολοκληρώθηκε και η δεύτερη φάση των εσωκομματικών εκλογών του Κόμματός μας, επιθυμώ να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ΝΔ που προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη των κομματικών μας οργάνων στην Κέρκυρα και στους Παξούς. Η αθρόα προσέλευση – που ήταν διπλάσια από την αντίστοιχη του 2013 – επιβεβαιώνει, ότι η ΝΔ και στην Κέρκυρα κινείται ανοδικά και σύντομα θα είναι το κυρίαρχο κόμμα. Θερμά συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν, εύχομαι καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο τους. Επίσης θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και σε όσους δεν εξελέγησαν. Αποτελούν ενεργά κομματικά στελέχη, τα οποία – σύμφωνα με τις οδηγίες του Αρχηγού μας Κυριάκου Μητσοτάκη – θα αξιοποιηθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για την δημιουργία των πυρήνων μας, σε κάθε χωριό και σε κάθε περιοχή, καθώς και για την υπεράσπιση και εξάπλωση των αρχών, των θέσεων και φυσικά του κυβερνητικού μας προγράμματος.

Παρά τις όποιες ακρότητες και προσωπικές επιθέσεις που σημειώθηκαν μεμονωμένα – και που θα τις κρίνουν οι πολίτες – οι εκλογές διεξήχθησαν όπως προέβλεπε το καταστατικό του Κόμματος και αξίζουν συγχαρητήρια στην ΝΕΦΕ και στις Εφορευτικές Επιτροπές για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που
κατέβαλλαν για να φέρουν σε πέρας τις διαδικασίες.

Τώρα τα νεοεκλεγέντα μέλη των ΔΗΜΤΟ, της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ, θα εκλέξουν στις 17 Απριλίου, τον νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ και όλοι μαζί ενωμένοι, θα εργαστούμε για την ανασύνταξη και την ανασυγκρότηση της Παράταξής μας στο Νομό.
Δεν περισσεύει κανείς.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version