Ηγουμενίτσα: Για τροχονομικές παραβάσεις ελέγχθηκαν τα απορριμματοφόρα φορτηγά από Κέρκυρα

Για τροχονομικές παραβάσεις και όχι για έλεγχο επί του φορτίου, της προέλευσης ή του προορισμού ελέγχθηκαν, εφτά φορτηγά οχήματα την Τρίτη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Τα 7 φορτηγά οχήματα, που μετέφεραν απορρίμματα από την Κέρκυρα, ελέγχθηκαν από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε, ότι ένα από τα οχήματα δεν έφερε πιστοποιητικό ΚΤΕΟ και δεν έφερε πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας για τον τράκτορα.

Από την το τμήμα Τροχαίας του Λιμεναρχείου επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα που προβλέπονται και μετά από ολιγόωρη καθυστέρηση τα οχήματα συνέχισαν το δρομολόγιό τους.

Να σημειωθεί, ότι οι Δήμοι της Κέρκυρας, έχουν συνάψει συμβάσεις με Εργοστάσιο Επεξεργασίας Απορριμμάτων εκτός Ηπείρου και η μεταφορά των απορριμμάτων με φορτηγά οχήματα που μεταφέρουν τα containers, γίνεται με ειδικό για το σκοπό αυτό πλοίο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ