Γ. Ραιδεστινός: Αρχίζουν τα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου

Έργα οδοποιίας θα ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα στην πόλη της Κέρκυρας στην περιοχή γύρω από την πλατεία Σαρόκου προκειμένου να ολοκληρωθεί η εργολαβία του 2016. Γ. Ραιδεστινός: Αρχίζουν τα έργα συντήρησης του οδικού δικτύουΑυτό ανακοίνωσε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ραιδεστινός ο οποίος εξήγησε ότι τα έργα θα αρχίσουν από την λεωφόρο Αλεξάνδρας στο τμήμα της προς το Σαρόκο.

Απομένουν να ολοκληρωθούν έργα που είχαν ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του 2016 και αφορούν τις περιοχές του Ποταμού, της Δημοτικής Ενότητας Φαιάκων και το έργο της αγροτικής οδοποιίας. Παράλληλα ο Δήμος συνέστησε συνεργείο για την επούλωση των λάκκων στο οδικό δίκτυο, αφού πρόσφατα ολοκληρώθηκε η προμήθεια 6,5 χιλιάδων τσουβαλιών ψυχρής ασφάλτου.

Στη συνέχεια θα γίνουν τα έργα του προγράμματος του 2017 τα οποία επίσης περιλαμβάνουν συντήρηση του οδικού δικτύου, αγροτική οδοποιία και επισκευές πεζοδρομίων ξεκινώντας από το πεζοδρομίου που οδηγεί προς το νέο σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος