Φανή Τσιμπούλη: Παράτυπη η επιβολή εισιτηρίου στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ

Παράτυπη είναι η επιβολή εισιτηρίου στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας σύμφωνα με τη δημοτική σύμβουλο Φανή Τσιμπούλη η οποία είναι και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Η κα Τσιμπούλη μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ τόνισε ότι το φεστιβάλ είναι έργο χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από το ίδιο το έργο προβλέπεται η επιβολή εισιτηρίου μετά τα 3 χρόνια – δηλαδή μετά τη λήξη της χρηματοδότησης από το Κοινοτικό πρόγραμμα. Η Δημοτική σύμβουλος, μέλος της παράταξης του Γιάννη Τρεπεκλή, σημειώνει ότι η δημοτική αρχή κινήθηκε παράτυπα για να νομιμοποιήσει την επιβολή εισιτηρίου εισάγοντας το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή , αρχικά εισηγούμενη, εισιτήριο των 15 ευρώ και μετά τις αντιδράσεις των συμβούλων της αντιπολίτευσης, εισιτήριο των 10 ευρώ. Στο μεταξύ είχαν πωληθεί εισιτήρια σε κάποιες παραστάσεις με 15 ευρώ οπότε η δημοτική αρχή αναγκάζεται να επιστρέψει τα 5 ευρώ σε όσους τα ζητήσουν και σε κάποιες άλλες εκδηλώσεις εισιτήρια του 1 ευρώ για τα οποία θέτει το ερώτημα τι θα κάνει “θα ζητήσει από τους πολίτες να συμπληρώσουν τα 9 ευρώ;”.
Η κα Τσιμπούλη ασκεί έντονη κριτική στη δημοτική αρχή και ζητά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να ελέγξει τη νομιμότητα των αποφάσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος