Εκτάκτως στην Κέρκυρα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλης και μετά την παραίτηση των δύο γιατρών

Array

Την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ενημέρωσε ο βουλευτής Στέφανος Γκίκας για την κατάσταση στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, μετά και την τελευταία παραίτηση των δύο γιατρών.
Πρόκειται για τους Χριστόφορο Καρδάμη, Δ/ντη της Καρδιολογικής κλινικής και Κλαίρη Μανάτου επιμελήτρια Α’ παθολόγο. Το κλίμα στο νοσοκομείο γίνεται ολοένα και πιο βαρύ ύστερα μάλιστα από τις καταγγελίες της ΕΓΕΣΥΚ για “συνεχόμενα και αδικαιολόγητα «εντέλλεσθε» από την πλευρά του Διοικητή”.

Η ανησυχία είναι διάχυτη για την περαιτέρω λειτουργία του νοσοκομείου και για το λόγο αυτό η ηγεσία του Υπουργείου ανέλαβε δράση. Σύμφωνα με τον βουλευτή Στέφανο Γκίκα, ενημέρωσε χθες τόσο τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη όσο και την Αναπληρώτρια Υπουργό Μίνα Γκάγκα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα.

Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να γίνει αύριο Πέμπτη τηλεδιάσκεψη με το ΓΓ του Υπουργείου Υγείας κο Κωτσιόπουλο καθώς και έκτακτη επίσκεψη του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη. Στην αυριανή σύσκεψη υπό τον κο Κωτσιόπουλο θα συμμετάσχουν και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι, προκειμένου να βρεθεί λύση για να μην διαταραχθεί η λειτουργία του νοσοκομείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος