Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων για τον θάνατο του Αντιπεριφερειάρχη Ν. Μηλιώτη

Την Κυριακή στις 4.00 μ.μ. θα γίνει η κηδεία του Νίκου Μηλιώτη στο νεκροταφείο της Γαρίτσας , όπως αναφέρουν φίλοι και συνεργάτες του.

Πολλές είναι οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις που έχουν δημοσιεύσει οι περισσότεροι τοπικοί άρχοντες για το θάνατο του Νίκου Μηλιώτη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα κοινωνικά δίκτυα. Οι περισσότεροι τονίζουν ότι η παρουσία του Ν. Μηλιώτη στα κοινά είχε ως χαρακτηριστικό την ανιδιοτελή προσφορά, την πραότητα του λόγου και την ειλικρινή διάθεση για συνεργασία με όλους με σκοπό το καλό του τόπου. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Νίκος Μηλιώτης μένει αξέχαστος σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του αλλά και στους πολίτες που ένιωσαν την αποτελεσματική συνεισφορά του στα κοινά μέσα από τη δουλειά του ως αντιπεριφερειάρχης πολιτικής προστασίας.

Οι βουλευτές, η Περιφερειάρχης, η Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κώστας Ζορμπάς, ο Αλέξ. Αλεξάκης, πολλοί περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Εμπορικός σύλλογος ήταν μερικοί από εκείνους που δημοσίευσαν ήδη τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου δημοσίευσε πρόσκληση κατεπείγουσας συνεδρίασης, δια περιφοράς, για την έκδοση ψηφίσματος που αφορά την απώλεια του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Νικόλαου Μηλιώτη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος