Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι για την ευρω-λίστα του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιόνια Νησιά

Τους υποψήφιους των Ιονίων για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής που θα αναδείξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε η Νομαρχιακή του κόμματος στην Κέρκυρα. Πρόκειται για τους Μπάμπη Αραβαντινό – Σιμωνέτο, Έλενα Γραμμένου και Θανάση Τεμπονέρα.

Ο Συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μωραΐτης αναφέρθηκε στην σημασία των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, επισημαίνοντας ότι η ακρίβεια, η επιδείνωση της οικονομίας στη χώρα, η κατρακύλα του Κράτους Δικαίου (με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, το έγκλημα των Τεμπών, τη διαρροή προσωπικών δεδομένων κλπ), τα ζητήματα ασφάλειας των πολιτών θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην έκφραση της ψήφου των εκλογέων στη χώρα μας.

Από την πλευρά της η αναπληρώτρια συντονίστρια Βιβή Βλάχου υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στους πολίτες που επιθυμούν να ενταχθούν στα ψηφοδέλτιά του, με συνδιαμόρφωση, συμμετοχικότητα και διαφάνεια στην πολιτική ζωή.

Και οι τρεις υποψήφιοι πήραν το λόγο και παρουσίασαν την υποψηφιότητά τους και τους λόγους συμμετοχής στις προκριματικές εκλογές και στο εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για να εκπροσωπηθεί η βάση των πολιτών.

Πως θα διεξαχθούν οι εκλογές στην Κέρκυρα

Διαδικαστικά, ο Χρ. Μωραΐτης έδωσε στοιχεία για το πως θα διεξαχθούν την Κυριακή οι εκλογές, από τις 8π.μ. έως τις 8μ.μ.: Θα ψηφίσουν διαδικτυακά όσοι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή, και δια ζώσης στις κάλπες που θα στηθούν, για την ΠΕ Κέρκυρας στα εξής σημεία:

-Πόλη Κέρκυρας: Δύο κάλπες στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Κέρκυρας (πρ. Νομαρχία).

-Αχαράβη: Στο παλιό Δημοτικό Σχολείο.

-Βραγκανιώτικα: Αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου

-Αργυράδες: Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

-Λευκίμμη: Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

-Παξούς: Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και απλοί φίλοι, ψηφοφόροι του κόμματος που έχουν ενδιαφέρον και τους παρακινεί η καινοτόμα διαδικασία, χωρίς την υποχρέωση να γίνουν μέλη. Θα συμπληρώσουν μόνο μια φόρμα με τα στοιχεία τους, επιδεικνύοντας έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Όσοι ψηφίσουν θα καταβάλλουν αντίτιμο 2 ευρώ.

Για τα Ιόνια Νησιά, οι εκλογείς έχουν δικαίωμα μίας (ψήφου, δηλαδή επιλογής ενός από τους τρεις υποψηφίους, ώστε να αναδειχθεί ο/η υποψήφιος/α της Περιφέρειας για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Τα αναλυτικά βιογραφικά των υποψηφίων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων βρίσκονται στη διαδρομή: https://euroekloges.syriza2024.gr/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος