ΑΟΚ Κέρκυρα: Έχασε τους βαθμούς στο… 90΄

Με γκολ στο 90΄ λεπτό, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και ενώ η Κέρκυρα αγωνιζόταν από το 67 μ 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σπίνουλα, ο Απόλλων Λάρισας απέσπασε χθες στο ΕΑΚ μεγάλο διπλό κερδίζοντας το ντέρμπι της football league με σκορ 1-2. Με τη νίκη του αυτή η Λάρισα ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας προσπερνώντας τον ΑΟΚ κατά 1 βαθμό, με την ομάδα του νησιού να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει 5 βαθμούς από τον αντίπαλό της διατηρώντας τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για τη super league.
Αν και η Κέρκυρα είχε σε όλο τον αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν «φλύαρη» επιθετικά και είδε τον Απόλλωνα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 11΄ με τον Γκουντρουμπή. Ο ΑΟΚ «ξύπνησε» από την επιθετική νοθρώτητα μόνο μετά την αποβολή παίκτη του και κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 78′ με τον Ιωάννου με κεφαλιά προ κενής εστίας, αφού είχε προηγηθει στην ίδια φάση δοκάρι με τον Τουράμ. Το γκολ της νίκης για τον Απόλλωνα πέτυχε στοι τελευταίο λεπτό ο Χατζής μετά από εκτέλεση πλαγίου παγώνοντας την κερκίδα του ΕΑΚ και τους παίκτες των γηπεδούχων.
Ας σημειωθεί ότι στην κερκίδα βρισκόταν ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «Φαιάκων» μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Σπανού. Η ομάδα αγωνίστηκε χθες με υπηρεσιακό προπονητή τον Πέτρο Στοΐλα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος